Spiren barnehage – Den lille barnehagen der alle blir sett

1.mars er søknadsfrist til landets barnehager for barn med rett på plass fra august og september. Valget er ikke nødvendigvis så lett å ta for deg som forelder, og flere hensyn skal tas. Spiren barnehage ligger sentralt i Åros, og har etter snart 20 års drift, etablert seg som den lille, trygge barnehagen med stort fokus på at hvert barn skal bli sett.

ET TRYGT STED Å VÆRE

Å sende barnet sitt i barnehage fra de er knapt ett år, kan virke både skremmende og nesten litt hjerteskjærende for mange. Viktig blir det da å vite at barnet ditt blir ivaretatt, vist stor omsorg og er trygt i de timene du er borte. For mange blir nettopp en liten barnehage det som gir den tryggheten.

I Spiren har vi mye plass både ute og inne for opptil 30 barn, fordelt på to avdelinger. I småbarnsavdelingen (0-3år) har vi maksimalt 9 barn, og på avdelingen for de større barna (3-6år) har vi maksimalt 14 barn. På hver avdeling er vi tre voksne.

VÅRE VERDIER OG SATSINGSOMRÅDER

Barnehagens satsningsområde er musikk, sang, dans og naturopplevelser.

Vi er heldige å ha et flittig brukt uteområde som byr på varierte og spennende opplevelser. I tillegg er det kort vei til både skog og mark, så vi pakker gjerne sekken og utforsker nærområdene våre til glede for både små og store. Og byr muligheten seg tar vi gladelig eventyrstunden ute!

Kreativiteten som får blomstre når vi er ute og opplever naturen på nært hold, tar vi med oss inn. Inspirert av alt vi har sett og samlet med oss, lager vi flotte kreasjoner og små kunstverk som vi dekorer inne med.

Spiren barnehage drives etter kristen formålsparagraf, og er en åpen barnehage for alle – uansett tro eller livssyn! Her skal de kristne grunnverdiene være et fundament for et trygt felleskap, glede, moro, utforskning og utvikling i en tidlig fase av livet, på en helt naturlig måte.

Vil du bli bedre kjent med oss og bli trygg på ditt valg, ta kontakt og avtal tid for å se hvordan vi har det.

Epost: spiren@itryggehender.no
Telefon: 902 80 119