Julekonsert «Snart er det jul» med Found

Søndag 27.nov kl 18:00 inviterer Salem Åros til julekonsert med Found. Det er nå fire år siden forrige gang de holdt julekonsert, men endelig kan vi på ny invitere. Siden den gang har de gitt ut 5 av julesangene, som ligger tilgjengelig på Spotify, og den 6. er på vei.

Julekonserten «Snart er det jul» er satt sammen av vakre julesanger arrangert på Founds særegne måte. Som tidligere, har de også i år med seg dyktige musikere, så her er det bare å glede seg til en fredfull kveld, fylt med vakker musikk og herlig julestemning.

Tradisjonen tro, er kirken julepyntet med lys og lykter, og dere tas imot med fakler og servering av gløgg ved bålpanna.

Medvirkende er
Vokal: Kristin Graff, Ingunn Graff Frøyland, Stine Kilden og Silje Kilden Blom
Piano: Ronny Graff Janssen
Cello: Martin Rosenhoff
Perc: Espen Øby

Gruppa kan følges på Facebooksiden @foundsang eller Instagram @found_song
Utgitte låter finner du på Spotify

Spiren barnehage – Den lille barnehagen der alle blir sett

Spiren barnehage – Den lille barnehagen der alle blir sett

1.mars er søknadsfrist til landets barnehager for barn med rett på plass fra august og september. Valget er ikke nødvendigvis så lett å ta for deg som forelder, og flere hensyn skal tas. Spiren barnehage ligger sentralt i Åros, og har etter snart 20 års drift, etablert seg som den lille, trygge barnehagen med stort fokus på at hvert barn skal bli sett.

ET TRYGT STED Å VÆRE

Å sende barnet sitt i barnehage fra de er knapt ett år, kan virke både skremmende og nesten litt hjerteskjærende for mange. Viktig blir det da å vite at barnet ditt blir ivaretatt, vist stor omsorg og er trygt i de timene du er borte. For mange blir nettopp en liten barnehage det som gir den tryggheten.

I Spiren har vi mye plass både ute og inne for opptil 23 barn, fordelt på to avdelinger. I småbarnsavdelingen (0-3år) har vi maksimalt 9 barn, og på avdelingen for de større barna (3-6år) har vi maksimalt 14 barn. På hver avdeling er vi tre voksne.

VÅRE VERDIER OG SATSINGSOMRÅDER

Barnehagens satsningsområde er musikk, sang, dans og naturopplevelser.

Vi er heldige å ha et flittig brukt uteområde som byr på varierte og spennende opplevelser. I tillegg er det kort vei til både skog og mark, så vi pakker gjerne sekken og utforsker nærområdene våre til glede for både små og store. Og byr muligheten seg tar vi gladelig eventyrstunden ute!

Kreativiteten som får blomstre når vi er ute og opplever naturen på nært hold, tar vi med oss inn. Inspirert av alt vi har sett og samlet med oss, lager vi flotte kreasjoner og små kunstverk som vi dekorer inne med.

Spiren barnehage drives etter kristen formålsparagraf, og er en åpen barnehage for alle – uansett tro eller livssyn! Her skal de kristne grunnverdiene være et fundament for et trygt felleskap, glede, moro, utforskning og utvikling i en tidlig fase av livet, på en helt naturlig måte.

Vil du bli bedre kjent med oss og bli trygg på ditt valg, ta kontakt og avtal tid for å se hvordan vi har det.

Epost: spiren@itryggehender.no
Telefon: 902 80 119

Slik vil de nye smitteversreglene av 9.nov påvirke Salem

Slik vil de nye smitteversreglene av 9.nov påvirke Salem

9.november kl 24 trådde nye smittevernsregler for Asker kommune i kraft. Her finner dere de lokale reglene for Asker kommune, som for øvrig er overordnet de nasjonale reglene: https://www.asker.kommune.no/…/lokale-rad-og-regler…/

Ettersom vi ikke har fastmonterte seter, har vi inntil videre ikke anledning til å arrangere noen form for samlinger, uansett antall personer tilstede. Vi har dessverre ikke annet valg enn å avlyse alle planlagte arrangement i tiden fremover. Dette gjelder både søndagssamlinger og Bønnetimen på onsdager.

Vi holder oss løpende orientert rundt situasjonen og reglene, og vil, så snart situasjonen tillater det, på nytt åpne dørene på Salem. Vi ber dere i mellomtiden om å ta vare på hverandre, og gjøre din innsats for å stoppe spredningen, slik at hverdagen snart kan normalisere seg. Tenk hvor mye vi har å glede oss over. Ikke la det overskygges av usikkerhet, urolighet og tunge tanker som fort kan snike seg innpå og bli en sannhet for oss når verden rundt oss ikke er til å kjenne igjen.

Ta med dette verset fra Matteus 25, 35-40.45 i hverdagen, og vær med å skap et varmere samfunn for alle de rundt oss.

«For jeg var sulten, og dere ga meg mat. Jeg var tørst, og dere ga meg å drikke. Jeg var fremmed, og dere tok imot meg. Jeg var naken, og dere kledde meg. Jeg var syk, og dere så til meg. Jeg var i fengsel, og dere kom til meg. Da skal de rettferdige svare ham og si: Herre, når så vi deg sulten og ga deg mat, eller tørst og ga deg å drikke? Når så vi deg fremmed og tok imot deg, eller naken og ga deg klær? Når så vi deg syk eller i fengsel og kom til deg? Og kongen skal svare og si til dem: Sannelig sier jeg dere: Alt dere gjorde mot én av disse mine minste brødre, det gjorde dere mot meg. … Det dere ikke gjorde mot én av disse minste, det har dere heller ikke gjort mot meg.»

Ledergruppa vil i tiden fremover gjøre sitt ytterste for å informasjon skal nå ut til alle. Vi har full forståelse for at det kan virke uoversiktlig og forvirrende med stadige endringer. Alle kommunikasjonsflater vil benyttes; hjemmesiden, Facebook, nyhetsbrev og sms. Skulle du allikevel sitte med spørsmål du ønsker besvart, kan du kontakte ledergruppa direkte på mail lederteam@salemaros.no