Barnekoret Tinnitus

Dessverre er ikke barnekoret Tinnitus aktivt denne sesongen. Det er vi veldig lei oss for, og vi jobber med å få det opp å gå igjen. Vi lover å legge ut melding via våre Facebooksider og hjemmeside så snart vi kan tilby aktiviteter for barna igjen

________________

Har du barn som kunne tenke seg å synge i kor? Da kan kanskje vårt barnekor Tinnitus være midt i blinken!

Sang og musikk er en glede for store og små, og begge deler har alltid vært en sentral del av vår menighet. Gleden og spontaniteten som ligger i sang og musikk har fasinert og fenget menneskeheten i alle tider. Hva er vel herligere enn en gjeng med barn som synger av hjertens lyst og viser ekte glede!

Hvem kan synge i Tinnitus?

Tinitus_1Tinnitus er for alle barn, og vi har ingen nedre eller øvre aldersgrense. Vi har i stedet valgt å ha ordning der de eldste barna øver litt lenger enn de minste og dermed får deler av øvelsen for seg selv. Her får de øve på sanger som er litt mer krevende og mer tilpasset deres alder, og innimellom tas andre elementer som dans og drama inn for å krydre det hele.

Når øver Tinnitus?

Torsdag i like uker møtes barnekoret kl 18.00 og øver sammen frem til 18.40. Etter en kort pause med litt å bite i, forsetter øvelsen for de fra og med 2.klasse frem til kl 19.20. De minste (de til og med 1.klasse) øver med andre ord kun i 40min.

Hvor kan man høre Tinnitus synge?

Det er ingen vits å øve dersom man ikke skal få vist frem hva man øver på, så ca 3-4 ganger i halvåret synger barnekoret under familiemøtene våre og i forbindelse med arrangementer som f.eks sang- og musikkmøter og julearrangement.

De som allerede vet at de har lyst til å begynne å synge i kor er hjertelig velkommen til å begynne når som helst! Oversikt over våre førstkommende øvelsesdatoer ser du i høyre kolonne.

Dersom du er litt nysgjerrig, er det kjempehyggelig om du bare vil komme innom på en øvelse å ta en titt, eller høre oss synge på en av våre familiemøter. Oversikt over kommende møter finner du her.

Vil du vite litt mer om Tinnitus?

Du kan også kontakte en av lederne for barnekoret Tinnitus, Fred Jorstad, dersom du har spørsmål eller vil vite litt mer.

E-post til Fred Jorstad: fred@salemaros.no

Telefon til Fred Jorstad: 913 69 046

Øvelser for barnekoret

Beklager, ingen hendelse funnet

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss...