Et treffpunkt for deg som er senior

Hver første tirsdag i måneden mellom kl 11.30-13.30 åpner vi dørene i kaféen i 1.etasje på Salem i Åros og inviterer til sosialt fellesskap, sang og en liten andakt. Dette har i flere tiår vært en kjærkommen møteplass for godt voksne i Åros og omegn, og trofaste sjeler sørger for at arbeidet vedvarer.

Hvem er Formiddagstreffen for?

Alle er velkomne til Formiddagstreffen, men ettersom samlingene er tirsdags formiddager, er det naturlig at aldergruppen samlingen henvender seg til er de som er ferdige med arbeidslivet. Det som er ekstra hyggelig å se gjennom årenes løp, er at samlingen har blitt et fast innslag i kalenderen for mange som ikke går i kirken til vanlig. Her kan vi møtes på tvers av bakgrunn og bli kjent og få en god prat over en kopp kaffe og litt å spise i.

Andakt, sang og musikk

Formiddagstreffen har alltid hatt en kristen profil, og et helt naturlig innslag i samlingene våre er en liten andakt og sang og musikk av kjente og kjære sanger. Gjennom året får vi besøk av ulike personer som deler litt fra Guds Ord, og hvem som kommer annonseres for hver enkelt samling i kirkens aktivitetskalender. Vi håper allikevel at du, uansett bakgrunn fra kirke eller ei, vil føle deg velkommen og hjemme hos oss. Dørene er åpne for deg 🙂