Om oss

Salem Åros sommerSalem Åros er en pinsemenighet som ligger i Åros i Røyken kommune. Vi er en aktiv menighet med 90 års historie, og vi er den største frikirkelige menigheten i søndre Asker kommune. Menigheten teller i dag ca 200 medlemmer inkludert tilhørige (barn).

Det er mye aktivitet på Salem blant alle aldre, og det er vi svært takknemlige for. Her skjer det noe gjennom hele uka, enten det er aktiviteter for barna, samlinger for den voksne generasjonen, bønn, søndagssamlinger eller musikkøvelser.

Vi arbeider også globalt gjennom ulike organisasjoner, samt gir økonomisk støtte til mennesker som har valgt å gå i tjeneste for Gud.

Takhøyden skal være stor på Salem. Vi tror at vi alle er skapt i Guds bilde og at vi er skapt unike – utrustet med ulike egenskaper, talenter og interesser – nettopp fordi du er viktig i Hans skaperverk.

På Salem er det rom for alle! Du alltid er velkommen til våre samlinger og aktiviteter og vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss dersom du gjerne vil vite litt mer eller har konkrete spørsmål.