Spiren barnehage

Logo_SpirenBarnehageSpiren barnehage er en privat barnehage eid av Pinsemenighet Salem Åros og er under den utvidede kristne formålsparagrafen. Det betyr at de ønsker at det kristne budskapet og verdiene skal være en naturlig del av barnehagens hverdag. Dette blir formidlet i samlingsstund, gjennom sang og temaarbeid. Det innebærer også at de legger vekt på det kristne budskap i de kristne høytider.

Barnehagen består av to avdelinger og de tilbyr 60%, 80% og 100% plasser. Spiren barnehage er godt bemannet, og det er selvfølgelig noe barna får stor glede av ved at de har tid til hvert enkelt barn. Det gir dem mulighet til og kunne bruke nærmiljøet i Åros og Røyken på en god måte.

Denne sommeren vil barnehagen få en kraftig oppgradering ved at huset både utvides og oppgraderes, samt at uteområdet gjøres vesentlig større. Dette vil virkelig komme både barn og ansatte tilgode, og vi gleder oss til å se dem kunne ta det for fullt i bruk ved oppstart etter sommerferien 2019. Under oppussingsperiodens start, før barnehagen tar sommerferie, vil barnehagen ta ibruk hovedsalen på Salem.

Mer om Spiren barnehage kan du lese på deres egen hjemmeside.

Du kan kontakte Spiren barnehage på

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss...