Temakveld – Parforhold og familieliv

tor
29
aug2019

Hurumveien 40

Temakveld nr.1 av 4- Parforhold og familieliv : Tre kommunikasjonsnøkler + Kjærlighetens 5 språk

Fra 19:00 Til 21:00

Sted: Salem Åros

Hurumveien 40

Temakveld 1 av 4: Tre kommunikasjonsnøkler + Kjærlighetens 5 språk

Det krever innsats å være kjæreste og samarbeidspartner, og mamma eller pappa i et familieliv. Disse 4 kveldene kan være høstens viktigste investering i ditt parforhold og for dere som familie. Enten dere er nyetablerte eller erfarne på området, vil kveldene være til oppmuntring og styrke.

Et godt parforhold og foreldresamarbeid betyr mye for livskvaliteten til hele familien, og er viktig for barnas oppvekst. Det krever litt å være både mamma eller pappa, kjæreste og samarbeidspartner i et familieliv. Vi ønsker å bidra med noen verktøy til bruk i denne spennende og krevende oppgaven. De tre første kveldene vil handle om parforholdet, og den siste kvelden vil handle om det å være familie og foreldre. Faginnholdet er elementer fra PREP, konseptet Godt Samliv og Circel of Security Parenting.

Påmelding og betaling

Temakveldene koster 350kr pr par, eller 250kr for enkeltpersoner. Påmelding innen 24. august til maria@salemaros.no. Betaling på kveld #1 (vipps eller kort). Servering av kaffe, te og snacks.

Om kursholderne

Anne Gro og Sveinung er gift, har fire barn og bor i Hokksund. Familien er aktiv i Filadelfiakirken Drammen. De har undervist sammen i konseptet “Godt Samliv” på helsestasjon i flere år. De har også undervist på flere familieleire og parweekender i regi av Familiefokus, UIO. Sveinung jobber til daglig som rektor på Voksenopplæringen. Anne Gro er familieterapeut og jobber på familiesenteret der hun har foreldreveiledning og parterapi som sitt fagfelt.

Noter hendelsen i din kalender

Gå tilbake for å se kommende hendelser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss...