Barnekoret

Har du barn som kunne tenke seg å synge i kor? Da kan kanskje vårt barnekor være midt i blinken!

Sang og musikk er en glede for store og små, og begge deler har alltid vært en sentral del av vår menighet. Gleden og spontaniteten som ligger i sang og musikk har fasinert og fenget menneskeheten i alle tider. Hva er vel herligere enn en gjeng med barn som synger av hjertens lyst og viser ekte glede!

Hvem kan synge i barnekoret?

Tinitus_1Koret er for alle barn, og vi har ingen nedre eller øvre aldersgrense. Korleder Linda setter pris på om de aller minste barna har en foreldre med seg på øvelsene som kan bidra med å holde nok ro i rekkene til at det er mulig å øve litt innimellom all moroa 🙂 De barna som er klare for litt mer utfordring, kan etterhvert få være med å synge sammen med de voksne på familiesamlingene om de har lyst til det.

Når øver vi?

Tirsdag i ulike uker møtes barnekoret kl 17.30 og øver frem til 18.30. Første øvelse høsten 2019 er tirsdag 20.august. Alle øvelser legges også inn i Salems aktivitetskalender som du finner her.

Hvor kan man høre oss synge?

Det er ingen vits å øve dersom man ikke skal få vist frem hva man øver på, så ca 3-4 ganger i halvåret synger barnekoret under familiemøtene våre og i forbindelse med arrangementer som f.eks sang- og musikkmøter og julearrangement.

De som allerede vet at de har lyst til å begynne å synge i kor er hjertelig velkommen til å begynne når som helst! Oversikt over våre førstkommende øvelsesdatoer ser du i høyre kolonne.

Dersom du er litt nysgjerrig, er det kjempehyggelig om du bare vil komme innom på en øvelse å ta en titt, eller høre oss synge på en av våre familiemøter. Oversikt over kommende møter finner du her.

Vil du vite litt mer om barnekoret?

Du er velkommen til å kontakte leder for koret, Linda Marie Hægeland, på tlf 986 24 886 eller epost linda.farestvedt@hotmail.com dersom du ønsker mer informasjon

Du kan også kontakte vår leder for kirkens barne- og ungdomsarbeid, Maria Torgussen Helgerud, dersom du har spørsmål eller vil vite litt mer om kirkens barne- og ungdomsarbeid. E-post til Maria Torgussen Helgerud: maria@salemaros.no

Øvelser for barnekoret

august 2019

tir
20
aug2019

Korøvelse for barnekoret

Øvelse for barnekoret

Fra 17:30 Til 18:30

Les mer her...

september 2019

tir
03
sep2019

Korøvelse for barnekoret

Øvelse for barnekoret

Fra 17:30 Til 18:30

Les mer her...

tir
17
sep2019

Korøvelse for barnekoret

Øvelse for barnekoret

Fra 17:30 Til 18:30

Les mer her...

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss...