Barnekoret

Har du barn som kunne tenke seg å synge i kor? Da kan kanskje vårt barnekor være midt i blinken!

Mandag 7.mars starter vi opp igjen med barnekoret!

Sang og musikk er en glede for store og små, og begge deler har alltid vært en sentral del av vår kirke. Gleden og spontaniteten som ligger i sang og musikk har fasinert og fenget menneskeheten i alle tider. Hva er vel herligere enn en gjeng med barn som synger av hjertens lyst og viser ekte glede!

Hvem kan synge i barnekoret?

Tinitus_1Koret er for alle barn, og vi har ingen nedre eller øvre aldersgrense, men sanger og opplegg er i første omgang tilpasset aldersgruppen 4-9 år.  Vi håper etterhvert å lage en egen øvelse for aldersgruppen over. Da kan noen sanger være forbehold hver gruppe, mens andre kan øves sammen. Korlederne, Frida, Silje og Ronny setter pris på om de aller minste barna har en foreldre med seg på øvelsene som kan bidra med å holde nok ro i rekkene til at det er mulig å øve litt innimellom all moroa 🙂

Når øver vi?

Annenhver mandag møtes barnekoret kl 17.30 og øver frem til 18.30. Vi har en pause midt i øvelsen der vi får løpt fra oss litt og får litt å bite i. Du finner oversikt over alle øvelsene i Salems aktivitetskalender.

Hvor kan man høre oss synge?

Det er ingen vits å øve dersom man ikke skal få vist frem det man øver på, så vi vil lage små konserter og delta på familiesamlinger.

Du som har lyst til å begynne å synge i kor er hjertelig velkommen til å begynne når som helst! Oversikt over våre førstkommende øvelsesdatoer ser du i høyre kolonne.

Dersom du er litt nysgjerrig, er det kjempehyggelig om du bare vil komme innom på en øvelse å ta en titt. Oversikt over kommende øvelser finner du i vår kalender.

Vil du vite litt mer om barnekoret?

Du er velkommen til å kontakte leder for koret, Ronny Janssen, på tlf 911 24 205 eller på epost dersom du ønsker mer informasjon.

Øvelser for barnekoret

Beklager, ingen hendelse funnet

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss...