Søndagssamling

søn
22
nov2015
Hurumveien 40

Søndagssamling

Fra 16:00

Sted: Salem Åros

Hurumveien 40

Vi nærmer oss advent med stormskritt, men heldigvis, sier i alle fall noen av oss, er det enda en uken igjen 😉

Velkommen til ukens søndagssamling på Salem! Sammen med oss i dag er Bernt Torgussen og Team Salem. Team Salem leder oss i sang og toner og Bernt fyller på med Guds ord.

Bernt Torgussen er til daglig pastor i Filadelfia Drammen, men anser Salem som sin andre hjemmemenighet og er hos oss 2-3 søndager i måneden. Det setter vi stor pris på.

"Som Far har elsket meg, har jeg elsket dere. Bli i min kjærlighet! Hvis dere holder mine bud, blir dere i min kjærlighet, slik jeg har holdt min Fars bud og blir i hans kjærlighet. Dette har jeg sagt dere for at min glede kan være i dere og deres glede kan bli fullkommen. Og dette er mitt bud: Dere skal elske hverandre som jeg har elsket dere. Ingen har større kjærlighet enn den som gir livet for vennene sine. Dere er mine venner hvis dere gjør det jeg befaler dere. Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, for tjeneren vet ikke hva herren hans gjør. Jeg kaller dere venner, for jeg har gjort kjent for dere alt jeg har hørt av min Far. Dere har ikke utvalgt meg, men jeg har utvalgt dere og satt dere til å gå ut og bære frukt, en frukt som varer. Da skal Far gi dere alt dere ber om i mitt navn. Dette er mitt bud til dere: Elsk hverandre!" Joh 15, 9-17

Velkommen til søndagssamling kl 16:00

Noter hendelsen i din kalender

Gå tilbake for å se kommende hendelser

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss...