AVLYST Gudstjeneste

søn
08
nov2020
Hurumveien 40

AVLYST! Gudstjeneste - Besøk av Evangeliesenteret

Fra 18:00

Sted: Salem Åros

Hurumveien 40

På bakgrunn av situasjonen og reglementet rundt Covid-19, og det faktum at man på nåværende tidspunkt kun har lov til å være 20 stykker samlet på Salem, må vi dessverre avlyse søndagens samling. Vi håper Evangeliesenteret kan gjeste oss på et annet tidspunkt.

Dagens offer skulle uavkortet gå til Evangeliesenterets arbeid. Ønsker du allikevel å bidra med en gave kan dette gjøres her https://gi.evangeliesenteret.no/gigave/


Stiftelsen Evangeliesenteret er en privat, ideell og frivillig organisasjon. Organisasjonen har i over 37 år hjulpet rusavhengige til et nytt og rusfritt liv. Vi tilbyr en helhetlig behandling av rusavhengighet. Behandlingen strekker seg fra de første samtalene, avrusning og rehabilitering, til skolegang og muligheter for videre utdanning. Dette inkluderer nedtrapping av LAR og soning etter §12.

Dette skriver Evangeliesenteret selv på sine nettsider, og deres arbeid har blitt respektert og beundret helt siden oppstarten. I dag besøker de oss!

Vi gleder oss til å høre personlige vitnesbyrd og historier fra mennesker som har opplevd mer enn de fleste av oss. Deres takknemlighet og brennende engasjement for Gud er både rørende og mektig å se og høre.

Dagens offer vil i sin helhet gå til Evangeliesenterets arbeid.

 Velkommen skal du være.

 

Noter hendelsen i din kalender

Gå tilbake for å se kommende hendelser

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss...