The Gospel Group inviterer til gospelaften

søn
11
mar2018
Hurumveien 40

Gudstjeneste - The Gospel Group og Bernt Torgussen

Fra 18:00

Sted: Salem Åros

Hurumveien 40

Hva har vel ikke gospel betydd for så mange av oss! Denne sjangeren vekker følelser og med sitt klare Gudsbudskap om tro, håp, glede, sorg, lengsel og tilbedelse så den en sentral plass i de fleste kirker i hele verden.

Det er med stor forventning og glede vi i kveld, søndag 11.mars kl 18.00, ønsker deg velkommen til en gospelaften med selveste The Gospel Group, trygt ledet av Signe-Marie Filtvedt som musikalsk leder og pianist. Her vil der være mange kjente fjes for mange oss, for gruppen består av mange av de som var med i Oslo Gospel Choir på 90-tallet.

I kveld vil de dele et knippe med utvalgte gospellåter, og vil du synge med så vet vi at du er hjertelig velkommen til det 🙂 Musikk vekker noe i oss, og mange av låtene som vil bli presentert i kveld vil du garantert allerede ha et nært forhold til.

"Det er lenge siden vi sang på Skjærgårdsgospel i Kragerø med Oslo Gospel Choir. Nå gjør vi det igjen, i en mer intim ramme og for et mer voksent publikum. Samme lydbilde, men med større nærhet til publikum"

Gruppens medlemmer består i dag av Elin Skjennum, Espen Løken, Gunnhild Tvinnereim, Heidi Hetland, Henning Meling, Kjersti Dahl, Kristin Fredbo Gramstad, Marianne Bondevik, Kristine Akselsen og Elisabeth Ødegård Widmer.

Sistnevnte smiler når vi ber henne beskrive hva publikum kan forvente seg:

"Det blir i hovedsak gospel. Min erfaring er at det er få sjangere som på samme måte klarer å løfte frem det vi tror på. Gospel er gode nyheter, Gospel er kjærlighet, gospel er glede. Vi ønsker med vår musikk å peke på dette."

Veldig hyggelig er det også at Bernt Torgussen, til daglig pastor i Filadelfia Drammen, kommer og har en liten appell.

Velkommen skal du være 🙂

Noter hendelsen i din kalender

Gå tilbake for å se kommende hendelser

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss...