Bønnesamlinger

Hva er egentlig bønn?

Bønn er ganske enkelt å samtale med Gud.
Salmene 4,4. “Vit at Herren gjør under for den som er trofast mot ham. Herren hører når jeg roper til ham.””

Bønn er et mektig virkemiddel og et stort privilegium.
Hebreerne 4,16. “La oss derfor frimodig tre fram for nådens trone, så vi kan finne barmhjertighet og nåde til hjelp i rette tid.””

Vi kan komme til Gud akkurat som vi er.
Salmene 65,3. “”Du som hører bønner. Alle mennesker kommer til deg.””

Hvor villig er Gud til å høre og svare på våre bønner?
Matteus 7,7-8. “Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det lukkes opp for dere. For den som ber, han får, og den som leter, han finner, og den som banker på, skal det lukkes opp for.””

Jakob 1,17. “Al god gave og all fullkommen gave kommer ovenfra, fra ham som er himmellysenes Far. Hos ham er det ingen forandring eller skiftende skygger”.

Bønn_1Dette er noen få utvalgte ord fra bibelen som forteller oss om hva bønn er og hvilken kraft, velsignelse og nærhet til Gud som ligger i det å be. Bønn er en sentral del av vår menighets arbeid, og vi kjenner at det er godt å søke Gud og bruke tid til å komme frem for Ham i bønn og takknemlighet.

Invester i det som gir livet verdi!

Hver onsdag er det én times bønne samling på Salem hvor alle er hjertelig velkomne. Vi pleier å være 10-15 stykker samlet, så det er plass til fler! Bønn er nærhet med vår Far og Skaper, og å investere en time der man i fellesskap med andre søker denne nærheten med Gud, vil garantert gi deg noe tilbake!

Som en del av Salems bønnetjenesten finnes det også flere mindre grupper. Dette er grupper som består av 3-8 personer som møtes i hverandres hjem i bønn til Gud. De fleste av disse er knyttet til menigheten, men ikke alle. Det viktigste er at du får et personlig møte med vår felles Far og Skaper.

Flere kan være med deg å be

Bønnetjensten håper at du frimodig kommer frem med bønneemner dersom du du står i en situasjon eller har ting i livet som du ønsker at flere legger frem for Herren. Har du mennesker i din familie eller bekjentskapskrets som du ønsker vi skal be for, er dette også bønneemner som vi tar imot med åpne armer.

Vi har opprettet en egen e-postadresse som du kan bruke når du ønsker å legge frem bønneemner. Husk at du ikke trenger å oppgi navn, verken eget eller den du eventuelt ønsker vi skal be for. Gud ser hva det gjelder. Ønsker du full anonymitet oppfordrer vi deg til å bruke kontaktskjema nedenfor i stedet for e-postadressen.

E-post for bønneemner: be@salemaros.no

NB: De eneste feltene som er obligatoriske i kontaktskjema er tema og meldingsfelt slik at du er sikret 100% anonymitet dersom du ønsker det. I motsatt tilfelle er det viktig at du skriver inn minimum et telefonnummer eller e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.