Vi introduserer Studiesøndag

Har du lyst til å lære mer? Gå dypere inn i ulike deler og temaer i Guds ord for å se hva som virkelig skjuler seg i Hans ord? Da er studiesøndag noe for deg.

Andre rammer enn en vanlig Gudstjeneste

Studiesøndager er nytt av høsten 2016 og vil holdes en gang i måneden. Denne dagen er ikke tenkt holdt som en ordinær Gudstjeneste, men som en kveld med andre rammer der målet er at vi alle sammen skal få et dypere kjennskap til Guds ord.

Første Studiesøndag er søndag 11/9 kl 18:00

Intet negativt å si om vanlig forkynnelse, det er både viktig og noe vi skal fortsette med, men ser vi til hva Jesus selv gjorde var han ekstremt opptatt av å lære opp sine disipler. Skal vi være en sterk menighet plantet i Gud ord er det en forutsetning å ikke forbli en «junior». Vi må læres, trenes og studere for å kunne stå sterkt, men kanskje aller viktigst, få mer ut av vårt eget kristenliv.

Ta med bibel, penn og papir

Vi setter oss derfor rett og slett på skolebenken og tar frem penn og papir! Du vil møte en sal som er organisert litt annerledes enn til en vanlig Gudstjeneste. Du kan selv velge om du vil sitte på vanlige stolrader eller bryte det vanlige mønsteret og sette deg ved en av bordene som i dag fungerer som skolebenk 🙂 Valget er ditt.

Vi kommer til å kjøre to ordinære skoletimer á 45minutter med et kvarters pause mellom der vi serverer kaffe og litt enkelt å bite i.

Endelig kan vi ønske deg velkommen til Salem Åros Studiesøndag og både håper og tror virkelig at dette er noe vi både trenger og som vil bli godt mottatt.

Sees 🙂