Kanskje klesskapet trenger vårrengjøring?

Det er vår i luften, og mange av oss kjenner lysten til å rydde opp i kriker og kroker og gjøre klart for sommerhalvåret. Hvordan står det til med klesskapet etter en lang vinter? Kanskje det er på sin plass med en opprydding selv der?

La klærne få nytt liv

Visste du at midt i Åros så står en meget viktig container? Den er nokså anonym, men har allikevel en viktig misjon. Her kan du når som helst sette fra deg poser med klær, og noen vil sørge for at de blir hentet og håndtert videre. Misjon Europa samler nemlig inn tonnevis med klær hvert år som sendes til områder i den østlige delen av Europa der fattigdom er en del av hverdagen.

La neste eier få være stolt av sine nye klær

Alle klær som leveres inn sees over og sorteres. Klær som er utslitt, møkkete eller ødelagte blir tatt ut. Det er viktig at det som sendes kan sendes med stolthet både for oss, men ikke minst for den som mottar det. La mottakeren få lov til å kjenne på gleden av et fint plagg som får en til å føle seg fin 🙂 Alle typer plagg og sko kan sendes, men vi ber om at man respekterer prinsippet om rent og helt tøy. Bruk gjerne dobbel pose slik at tøyet ikke blir ødelagt.

Finansiering av hjelpesendingene

Noe få av de finere klærne som vurderes til å ha en gjenkjøpsverdi kan tas ut for salg på Misjon Europa sin bruktbutikk på Tofte. Dette er for å få inn penger til å finansiere hjelpesendingene. Selve butikken drives helt og holdent på frivillig basis. Dersom du ikke ønsker at dine klær skal tas ut for salg, ber vi deg legge en lapp i posen som sier dette, og ønsket vil respekteres.

Takk for at du hjelper oss å hjelpe!

Takket være din hjelp kan vi hjelpe tusener av barn, unge, voksne og eldre med litt mindre å måtte bekymre seg over i en tøff hverdag preget av fattigdom og harde kår. Vi lover at din hjelp kommer frem til de som trenger det mest, og vet at den nye eieren av ditt plagg er svært takknemlig.