Hjelpesendinger

Container_HjelpesendingerHar du sett denne containeren her? Kanskje ikke Åros’ vakreste møbel, men allikevel muligens den viktigste og mest betydningsfulle! Denne er nemlig en viktig brikke i å samle inn kilovis med klær som så blir sendt til mennesker som virkelig trenger dem.

Klær er normalt ingen mangelvare for oss nordmenn. Tilfellet er vel faktisk at de fleste av oss har for mye av dem, og klesskapene er fulle. Hva med å ta en liten opprydding, finne frem søplesekker og pent legge plaggene i dem, for deretter å sette de utenfor nettopp denne containeren? Da vil nemlig en av våre ildsjeler for dette arbeidet, sørge for at sekken raskt blir tatt hånd om og låst inn i den tørre contineren. Straks den er full blir klær og sko fraktet videre til barn og voksne i Ukraina. Mer om nøden i Ukraina kan du lese om her. Alle hjelpesendinger blir fraktet og overlevert personlig, og det er din sikkerhet for at klærne kommer frem til dem som trenger det mest. Arbeidet blir gjort i fellesskap med organisasjonen Open Heart, og hele 650.000 mennesker hjelpes hvert år.

Husk at alt som skal gis bort skal være rene og hele. Ingen mennesker fortjener å føle at de overtar ting som egentlig burde vært på søplefyllinga.

Kontaktperson for arbeidet med hjelpesendinger er Thomas Byremo. Han bor på Sætre, og kan kontaktes på telefon 99 54 17 90 dersom du lurer på noe i forbindelse med klesinnsamlingen.

Her ser du hvor containeren står: