Julegudstjeneste digitalt

tor
24
des2020

Julegudstjeneste digitalt - GOD JUL ❤

Fra 11:00

Kjære alle sammen,

Det er svært leit at vi ikke får samles til julegudstjeneste på Salem i år. Men det blir heldigvis jul allikevel, og vi håper dere alle får vært samlet med familie, tross strenge regler og føringer fra myndighetene.

Salem ønsker å dele en liten julehilsen, en online julegudstjeneste anført av Found, som vi vil legge ut på Facebook kl 11.00. Vi håper med dette å bringe litt av julesangene, stemningen og julens budskap inn i stuene. Julegudstjenesten kan sees fra kl 11, men vil bli liggende tilgjengelig videre.

Vi samler også en gave denne dagen til Open Heart, som drives av Halvard Hasseløy. Vil du være med kan det Vippses til #66895 eller bruk nettbank konto 2240.30.96540. Merk med "Open Heart". Du kan lese mer om Open Hearts arbeid her.

Vi ønsker dere med dette en velsignet og fredfylt julehøytid, og håper at 2021 vil bli et år med en mer gjenkjennbar hverdag enn 2020 har bragt med seg.

For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herreveldet er lagt på hans skulder. Han har fått navnet Underfull rådgiver, Veldig Gud, Evig far, Fredsfyrste

Jes 9,6

Noter hendelsen i din kalender

Gå tilbake for å se kommende hendelser

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss...