Et nytt halvår foran oss med masse muligheter

Sommeren er unektelig på hell og vi har et nytt halvår foran oss med blanke ark. De er det vi som sammen skal tegne!!

Velkommen til et spennende høsthalvår

I ettermiddag, rettere sagt kl 16.00 på Salem i Åros, møtes vi til høstens Kick-Off og sparker igang høsthalvåret. Vi håper at du vil være med! Husk at DU er viktig – DU er betydningsfull – DU fyller en plass ingen andre kan ta! Det er sammen vi er menighet – ikke én og én 🙂

I ettermiddag får vi sang av FOUND. De er en gruppe på fem som har Salem som sin menighet og som gruppe har historie 20 år tilbake i tid! Det har blitt mye sang på Salem og igjen ser de frem til å få være med å dele gleden i sang og musikk som er en gave til oss mennesker. Det bringer oss sammen og gir oss et felles språk.

Med oss er også søndagsskolen som vil delta med sine herlige blide fjes og alltid inspirerende ord! Og sist, men ikke minst; Bernt Torgussen er tilbake etter en lang sommerferie! Vi gleder oss stort til å se og høre dem igjen.

Husk høstens historie er ikke skrevet enda. Arket er blankt og det er vi som har fått fargestiftene! La oss bruke farger til å skape en spennende og innholdsrik høst fylt med Guds ord og kjærlighet. Ikke sitt passiv å la andre tegne for deg, men vær med og skap din fremtid både i hjemmet, på jobb og i menighet. Gud har gitt oss gaver og talenter i bøttevis!!! Nå er det vårt ansvar å ta ta dem i bruk til glede for både oss selv og andre.

Velkommen til Salems oppstartssøndag for høsten 2015! Vi vil se deg der 🙂