4 temakvelder: «Parforhold og familieliv»

Denne høsten vil Salem Åros ha 4 kurskvelder med tema «Parforhold og familieliv». Kurset er ment for alle, uansett tilhørighet i vår kirke, kirker forøvrig eller kirke i det hele tatt, og vil med stor sannsynlighet kunne være med å styrke og berike deg og din partner både som partnere, kjærester og foreldre.

Hvorfor skal man gå på kurs?

Det krever innsats å være kjæreste og samarbeidspartner, og mamma eller pappa i et familieliv. Disse 4 kveldene kan være høstens viktigste investering i ditt parforhold og for dere som familie. Enten dere er nyetablerte eller erfarne på området, vil kveldene være til oppmuntring og styrke.

Et godt parforhold og foreldresamarbeid betyr mye for livskvaliteten til hele familien, og er viktig for barnas oppvekst. Det krever litt å være både mamma eller pappa, kjæreste og samarbeidspartner i et familieliv. Vi ønsker å bidra med noen verktøy til bruk i denne spennende og krevende oppgaven. De tre første kveldene vil handle om parforholdet, og den siste kvelden vil handle om det å være familie og foreldre. Faginnholdet er elementer fra PREP, konseptet Godt Samliv og Circel of Security Parenting.

Tema

Temakveld #1
Tre kommunikasjonsnøkler + Kjærlighetens 5 språk

Temakveld #2
Oppdag negative konfliktmøsntre + Forventninger

Temakveld #3
Deg og meg + Nærhet og intimitet

Temakveld #4
Familieliv + Hvordan møte barnets følelser

Påmelding og betaling

Temakveldene koster 350kr pr par, eller 250kr for enkeltpersoner. Påmelding innen 24. august til maria@salemaros.no. Betaling på kveld #1 med kort eller VIPPS. Det blir enkel servering av kaffe, te og litt snacks alle kvelder.

Om kursholderne

Anne Gro og Sveinung er gift, har fire barn og bor i Hokksund. Familien er aktiv i Filadelfiakirken Drammen. De har undervist sammen i konseptet “Godt Samliv” på helsestasjon i flere år. De har også undervist på flere familieleire og parweekender i regi av Familiefokus, UIO. Sveinung jobber til daglig som rektor på Voksenopplæringen. Anne Gro er familieterapeut og jobber på familiesenteret der hun har foreldreveiledning og parterapi som sitt fagfelt.

Adresse for kveldene er: Salem Åros. Hurumveien 40, 3474 Åros

Gå også gjerne inn på vår Facebookside og les om kurset der og legg kurskveldene inn i aktivitetskalenderen din 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss...