Mens vi venter – Velkommen til advent på Salem

Enten vi liker det eller ikke så begynner 2015 å nærme seg slutten og vi står foran adventsmåneden desember. I årets mørkeste måned er det godt å samles  i rammen av julens budskap, mens vi venter på selve julehøytiden.

Adventsgudstjeneste hver søndag i advent

Advent_Barn som venterI år inviterer vi til adventsgudstjenester hver søndag i advent. Det blir fire nokså ulike samlinger, men alle vil ha en tydelig adventsramme. Uten å røpe alle detaljene så kan vi love at du vil merke dette helt fra du ankommer og gjennom gudstjenesten. De fire lysene skal tennes og vi skal sammen vente på feiringen av Guds komme til jorden.

1.søndag i advent: Julemusikal med SEVEN – STJERNEN ER TENT

SEVEN_Stjernen er tent1.søndag i advent starter vi det hele med konsert med selveste SEVEN. Deres nye julemusikal «SJERNEN ER TENT» er allerede på turné rundt omkring i Norge og søndag 29.november kommer de til oss! Vårt eget barnekor Tinnitus vil delta under musikalen, så dette blir en samling for både store og små og en super start på adventsmåneden.

2. søndag i advent: Adventssøndag med Team Salem – JESUS SOM ALLES HÅP

Søndag 6. inviterer vi til adventsgudstjeneste i regi av Team Salem, som vil vil formidle Guds kjærlighet og varme gjennom ord og toner. Denne kvelden er tema JESUS SOM ALLES HÅP!

Det er også Søndagsskole for de minste fra kl 16.00.

3. søndag i advent – Adventssøndag med lovsangsteamet og Bernt Torgussen – GLEDE

Denne søndagen er det menighetens eget lovsangsteam som setter rammen for samlingen! Denne søndagen vil vi sette fokus på det fantastiske julebudskapet og hvilken betydning dette har for våre liv i dag! Kvelden vil bli pakket inn i tekst og vakker sang – med fokus på GLEDENS  budskap!

Det er også Junior´n for alle barn og ungdom fra kl 16.00.

4.søndag i advent – Julekonsert med Found – SNART ER DET JUL

I år avslutter vi adventstidensøndag 20.desember med en julekonsert med sanggruppen Found. Med konserten SNART ER DET JUL ønsker de å gi deg en stemningsfylt opplevelse, hvor julens budskap står i sentrum.

NB: Konserten starter kl 18.00.

Følg med i vår kalender

Jul_Maria og JosefVi har ingen tradisjonell julekalender, men følger du med i vår kalender i årets avsluttende måned så får du med deg hvilke tider du skal holde av.

Vi ønsker alle, små og store, gamle og unge, kjente og ukjente, lokale og til reisende hjertelig velkomme til våre adventssamlinger og håper at disse vil gi deg en nær og stemingsfull, men ikke minst innholdsrik inngang til julehøytiden og feiringen av Guds komme ned til oss aller minste.