Tid for å melde seg på sommerleir!

Kanskje du har vært på sommerleir mange ganger eller kanskje dette kan bli din aller første sommer på leir? Uansett ønsker vi deg velkommen til noen uforglemmelig dager på Gausdal leirsted nå til sommeren! Tenk å kunne begynne å glede seg allerede nå til å dra oppover med venner, treffe nye mennesker, få egen hytte å bo i, få utdelt leirboka og ikke minst få vite hvilken gruppe og gruppeleder du har fått 🙂

Hvem kan melde seg på leir?

Alle barn og ungdommer kan melde seg på leir! 🙂 Her er det åpent for alle uansett bakgrunn. Gjennom sommeren er det fire leire for ulike aldersgrupper på Gausdal. Leir er det perfekte stedet for å treffe nye venner og i løpet av dagene på Gausdal vil du garantert skaffe deg minner for livet. Det sitter mange voksne rundt omkring som tenker tilbake på gode minner fra Gausdal, venner, lek og moro, flaggheising, matklokka og ikke minst et trygt felleskap og at man fikk lære med om Gud.

Gausdal leirsted drives av Pinsemenighetene i Nedre Buskerud og alle arrangement på Gausdal har en klar kristen profil. Alle leire på Gausdal har egen leirprest og gjennom dagene vi er samlet er det gudstjenester og masse sang og musikk. Alt er selvfølgelig tilrettelagt for den aldersgruppen leiren er for.

Hvordan melder jeg meg på sommerleir?

På Salem Åros, eller hos andre pinsemenigheter i Nedre Buskerud, er det påmeldingsskjema for alle arrangementene på Gausdal sommeren 2016. Dette kan hentes under alle ordinære samlinger i de respektive menighetene. Du kan også melde deg på leir på Gausdal leirsteds egen hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om tidspunkt og pris for de ulike leirene.

Så, da er det vel ingen ting å lure på 🙂 Meld deg på i dag!! 🙂