Salem Åros har fått ny hjemmeside

Endelig kan vi få presentere vår nye hjemmeside som lenge har vært påtenkt, men ikke iverksatt. Nå er den her! Og med det har vi helt andre muligheter til å gi deg informasjon om hvem vi er, hvorfor vi er her og litt om arbeidet vårt som er både lokalt og internasjonalt.

Salem er en lokal pinsemenighet med aktive medlemmer i alle aldre, primært bosatt i Røyken og Hurum. Vi er i dag 220 medlemmer inkludert tilhørige (barn), og gjennom ukene og året er det mange ulike aktiviteter for store og små. Mer om alle disse aktivitetene kan du lese her.

Kommende hendelser på Salem ÅrosDet menigheter nok er mest kjent for er deres felles samlinger, gudstjenester, som ofte foregår på søndager. Her er alle velkommen, og Salem skal være et sted med stor takhøyde i tråd med det Jesus lærte oss i ord og handling. Den nye hjemmesiden vår gir deg god oversikt over alle våre kommende hendelser, også søndagssamlingene.

Kanskje tror du allerede på Jesus og Guds ord, kanskje du vokste opp med det, men at det ikke er en stor del av deg i dag, kanskje er du bare nysgjerrig – Uansett hva din bakgrunn er er du alltid velkommen på Salem Åros. Vår hjemmeside kan være et greit sted å «snoke» om du vil bli litt kjent med oss 😉