Opplev en konsert utenom det vanlige!

Tirsdag 20.oktober ønsker vi alle, særlig alle barnefamilier og de som ønsker en opplevelse litt utenom det vanlige, velkommen til konsert på Salem Åros. Watoto barnekor har reist rundt i hele verden siden 1994. Barna representerer omlag 50 millioner barn i Afrika som er foreldreløse på grunn av HIV/AIDS-epidemien, krig og fattigdom. Du kan lese mer om Watotos helhetlige og svært fruktbare arbeid her.

Watoto Barnekor er nå på turné i Norge og Sverige!

Watoto_1Se for deg et nytt Afrika. Gjenopplivet og gjenoppbygd. Den helt nye produksjonen ”Oh, What Love” fra Watoto Barnekor, presenterer vitaliteten i det nye Afrika. Konserten er et moderne uttrykk av dagens Afrika og tar deg med på en følelsesmessig reise fra ytterste fortvilelse til jublende feiring.

Hvert av barna i koret har mistet en eller begge sine foreldre. Men som en del av den store Watoto-familien, bor de nå i en av Watotos landsbyer og har fått et nytt hjem utstyrt med alt de trenger. Her får de helhetlig omsorg slik at de kan vokse opp som sunne og  friske mennesker.

Understreket av sterke farger og afrikanske rytmer, forteller barna sine historier om et nytt liv og om Gud som en kjærlig far for hele menneskeheten.

Ta med hele familien og kom!

Du trenger ikke lure på om dette er noe å få med seg – for det ER det! 🙂 Fantastiske rytmer, en ekte sangglede og masse unge mennesker som har en sterk historie med seg vil garantert ikke gi deg noen grunn til å angre at du satte av kvelden 20.oktober til å få med deg denne konserten.

Velkommen store og små til Salem Åros kl tirsdag 20.oktober kl 18.00!