Vi inviterer til musikal for store og små

Søndag 10.mai kl 11.00 er du og familien din herved invitert til gratis musikal med jentegruppa SEVEN på Salem Åros. Deres siste musikal «Moses – Prinsen av Egypt» har allerede gått sin seiersgang over Norges langstrakte land. Timeplanen deres er fullbooket for hele 2015, så vi på Salem Åros føler oss priveligerte som er så heldige å få de på besøk.

«Moses- Prinsen av Egypt» som både CD og musikal

SEVEN-jentene-live_2014Seven-gjengen, som til nå har solgt om lag 60.000 CDer, var i oktober 2014 klare med ny barnecd – en musikalversjon av historien om Moses, prinsen av Egypt. Albumet inneholder 10 nye, stemningsfulle låter, samt replikker som binder den spennende historien sammen.

Manuset er skrevet av Bente H. Haukaas, som også nylig skrev årets «BlimE-låt» for NRK. Låtene er signert Løver/Oldebråten, som sammen har produsert en rekke barnesanger som brukes rundt om av barnekor, skoler og søndagsskoler rundt omkring i hele Norge.

Teamet er ikke i tvil om at de leverer sitt sterkeste produkt. «Dette er det beste vi har gjort med SEVEN noen gang. Herlige vokalister, godt låtmateriale og tight produksjon gjør at dette produktet kan nytes igjen og igjen», sier instruktør Melinda E. Løver.

Første release var på den store barnegospelfestivalen i Kragerø i midten av oktober 2014. Der var over 1000 barn med på å fremføre de nye sangene. Etter det har det gått slag i slag og vi kan kostantere nok en suksess for SEVEN.

Gutta bidrar når jentegruppa trenger mannskap

SEVEN-Savannah-og-Dan-Samuel_1SEVEN består egentlig bare av jenter mellom 9 – 15 år, og hvert år holdes det audition for å ta inn nye sangere. Når man skal spille en musikal der hovedrollen er en gutt er det dog kjekt å få litt hjelp av gutta 🙂 Dan-Samuels bidrag er derfor en viktig del av oppsetningen og vi gleder oss stort til å oppleve musikalen.

Sett av formiddagen og ta med deg hele familien og naboens barn og kom 🙂 Dette blir moro!

SEVENS hjemmeside: Gå til SEVENS egen hjemmeside
SEVENS blogg: Les SEVENS egen blogg