Mens vi venter…

Vinteren kom brått, og kanskje litt uventet raskt på noen og enhver av oss, og utenfor er det nesten julestemning. Like greit er kanskje det, for faktum er at advent, og dermed også julen, nærmer seg!

Advent på Salem

I år som i fjor inviterer vi hver søndag i advent til adventssamling på Salem Åros. Hver samling vil være ulik lagt opp, men den røde tråden vil være fokus på advent og julen vi venter på. Allerede før du går inn dørene lover vi å møte deg med lys og varme 🙂

 

I en ellers mørk tid av året er det noe helt eget med advent, ventetiden, og det å samles blir ekstra viktig. Derfor er det så hyggelig at vi kan samles rundt julens budskap på Salem i rammen av adventstiden og sammen se frem mot julefeiringen.

Fire ulike adventssøndager

twinklejul_plakat1.søndag i advent, 27.nov, kl 11:00 inviterer vi store og små til julemusikal med gruppa Twinkle. Dette er 10 barn i alderen 10-16 år som vil fremføre sang, dans, drama og dikt gjennom en flott juleforestilling.

2.søndag i advent, 4.des, kl 18:00 inviterer Team Salem deg til en samling med fokus på julens fantastiske og virkelige budskap som så lett drukner i alt som ellers skal gjøres til jul.

3.søndag i advent, 11.des, kl 11:00 er det igjen Familiesamling – denne gangen i julemodus 🙂 Vi minner om at dette på ingen måte kun er for familier, men for alle mann uansett alder! Samlingen blir dog lagt opp på barnas premisser, men desto hyggeligere er det om alle generasjoner kan være samlet. Vårt herlige barnekor Tinnitus er som vanlig med oss sammen med lovsangsteamet.

found_julekonsert_20154.søndag i advent, 18.des, kl 18:00 er det FOUND som inviterer deg til sin julekonsert «Snart er det jul». Her loves du ekte julestemning ved en rekke både kjente og litt mindre kjente julesanger, vakkert akkompagnert av piano, cello og perkusjon.

Kom og bli med!

Det er med andre ord ingen grunn til å bli sittende hjemme og vente på at julestemningen skal komme sigende, når du er garantert en stor dose ekte julestemning med innhold hver søndag i advent på Salem.

Vi gleder oss til å vente på julen sammen med deg 🙂