Konsert «Under samme himmel»

Igjen får vi storfint besøk av gruppa SEVEN! Søndag 2.april kl 13.00 (MERK TIDEN!!) inviteres du herved til releasekonsert og musikal for plata «Under samme himmel»

15 år på veien!

SEVEN er en etablert gruppe som har sunget sammen siden 2002, utgitt 10 album, solgt over 75.000 fysiske album – og finnes tilgjengelig på de fleste strømmekanaler. Gjengen holder stor konsertvirksomhet over hele landet og synger om livet med Gud og livet med hverandre. SEVEN er glade i å synge med barnekor, og holder mange gospelfester og korseminarer. Vi på Salem er så heldig å igjen kunne ønske velkommen til en ny musikal med denne herlige og dyktige gjengen. Denne gangen skal til og med vårt eget barnekor, Tinnitus bidra 🙂

 

Bli med på vennefesten søndag 2.april kl 13.00!

 

SEVEN slipper i mars nytt album og ny musikal «Under samme himmel». Bli med dem gjennom unike vennskapshistorier fra Bibelen – med fokus på tips som gis til å leve sammen på en god måte. Med låter som «Unik», «Heier på deg», «Under samme himmel» og «Bedre sammen» inviterer de til vennefest. Her er det bare å komme store som små og la seg smitte av den flotte sangen og det supre budskapet.

Vi gleder oss til å se deg!!! 🙂