Julekonsert for hele familien med gruppa SEVEN

Søndag 26.november kl 17:00 er du og hele din familie velkommen til gratis julekonsert » Stjernen er tent» på Frydenlund barneskole i Åros med gruppa SEVEN.

Populær gruppe med lang fartstid

SEVEN har siden 2002 rukket å gi ut hele 8 album og låtene deres brukes av barnekor over hele landet. Gjengen har reist land og strand rundt med sine populære familiekonserter. Konsertene presenteres i form av sang, dans og drama og slår garantert godt an blant barn opp til tidlig tenåringsalder.

«Stjernen er tent” er tittelen på juleplata til barneartistene i gruppa SEVEN. Sammen har de skapt julestemning med kjente klassikere som ”The most wonderful time» og «Bethlehem» og nyskrevne julesanger som ”Stjernen er tent” og ”Herlige jul”.

I sangene handler det om glede og forventning og som en rød tråd gjennom det hele handler det om det helt spesielle som skjedde i Betlehem.

«Stjernen er tent» er også tittelen på adventsmusikalen som SEVEN spiller sammen med lokale barnekor over hele landet. I sju spennende gaver finner gjengen 7 unike gjenstander som tar oss med tilbake til historiene fra den aller første julen. Vi vil få følge historien om gjeterne på marken, om de vise menn og om underet som hendte i en stall.

Du kan være med å synge!

Også denne gangen har alle barn mellom 5-13 år anledning til å delta! Møt opp på Frydenlund kl 15 så vil det frem til konserten være øvelse på tre sanger med tilhørende enkle bevegelser sammen med SEVEN. Man trenger ikke kunne sangene på forhånd, men ønsker man å «snikøve» kan sangene lastes ned på Spotify og iTunes: «Ære være Gud», «Julegaven» og «A special child».

Det vil bli servert litt frukt og drikke til alle sangstjernene ca kl 16:30 slik at man får en liten pust i bakken før det braker løs!

Si fra om du vil være med 🙂

Ønsker du å delta er det fint om du melder fra i forkant til Fred Jorstad med navn på barnet samt en forelder. Send en SMS eller ring Fred på telefon 913 69 046.

Salems eget barnekor, Tinnitus, vil øve på sangene i forkant og gleder seg masse til å synge sammen med SEVEN foran et stort publikum.

Vi gleder oss til en storslått konsert med juleglede, varme og et hjertelig budskap 🙂

Dato: Søndag 26.november
Øvelsen starter: Kl 15:00
Konserten starter: kl 17:00
Sted: Frydenlund barneskole, Åros
Inngang: GRATIS