Belgia

Det er lett å tenke på Afrika eller Asia når man tenker misjon, men faktisk så drives det misjon til og med i Europa. Ewen Walther og Lill Eid Grüner har i en årrekke hatt sin virksomhet i Tyskland, spesielt med Gatekirken. Dette er en mobil kirke som fra vår til høst besøker en rekke større og mindre byer for 1.ukes gatemøter. Deres arbeid har alltid vært i sterk vekst og de kan fortelle om mange mennesker som får møte Gud og mange nye menigheter grunnlegges.

Even Walter og Lill ble pensjonister fra januar 2015, men kommer til å fortsette sitt arbeid i Tyskland.

Du kan lese deres dagbok fra 2007 her om deres fantastiske opplevelser og arbeid i et land ikke langt fra oss.

Men heldigvis så kommer det etterfølgere! Miriam og Johnny Pettersen, to herlige og sprudlende mennesker som elsker Gud, har allerede i noen år nå jobbet med gatekriker i Tyskland. Det er like fantastisk alltid å høre om hvordan disse kirkene vokser og hvordan folk søker Gud i et land som på mange måter er likt vårt eget.

Nå bytter Miriam og Johnny beite og har etter en lang periode de har søkt Gud om å lede dem til neste mark falt ned på Belgia. Vi siterer fra deres nyhetsbrev av mai 2017:

«Etter flere spennende spion- turer nedover vårt elskede Europa har Sjefen Sjøl endelig gikk grønt lys for vår neste destinasjon– området hvor vi i slutten av august 2017 skal plante oss for å, ved hans nåde, gjøre Veien til Himmelen kjent og starte mange levende kirker de neste årene!!! Til lyden av innbilt trommevirvel er det en stor glede å ENDELIG presentere neste avsnitt av Pettersens misjonseventyr:  Oppdrag Belgia!

Til tross for at hovedstaden Brussel på mange måter er sentrum for det politiske Europa, er området perifert når det kommer til levende tro. Reformasjonen fikk aldri fotfeste her, og landet har aldri opplevd noen gjennomgripende vekkelse. Det finnes byer med opp til 75.000 innbyggere uten noen frikirke- det er ikke OK…
Det MÅ være Belgias tur snart!!! «

Vi kan ikke annet enn å fryde oss over å få være med å støtte et slikt flott arbeid for Guds rike.

Følg med på Miriams og Johnnys nyhetsbrev på deres egen bloggside her. Salem vil i tillegg legge ut deres nyhetsbrev løpende på våre hjemmesider.

Du kan støtte Miriams og Johnnys arbeid økonomisk på ulike måter:

  • Kontonummer: 3310.20.64750
  • VIPPS: 45606099  (Støtte til arbeidet)
  • VIPPS: 97585222 (Privat støtte)

 Ønsker du å sende Miriam og Johnny en mail, kan du nå dem på the.missionbug@gmail.com

[siteorigin_widget class=»WP_Nav_Menu_Widget»][/siteorigin_widget]