Familiesøndag for alle!

Er du en av dem som har vært så heldig å fått med deg en eller flere av Familiesamlingene vi har hatt på Salem Åros det siste året? I så fall har du mer i vente!

Fast en gang i måneden

Nå kommer vi nemlig til å ha Familiesøndag fast en gang i måneden, så det er bare å sette av datoene med en gang! 🙂 Første samling er søndag 18.sept kl 11.00. Denne dagen er tema «Godhet – Den gylne regel». Du har kanskje hørt fortellingen om den barmhjertige samaritan? I dag skal vi bli enda mer kjent med denne historien fra Bibelen. Og det kan jo hende at vi kan lære noe av samaritaneren som stoppet for å hjelpe den mannen ingen andre ville hjelpe?

Nye temaer for hver samling

Videre utover høsten vil vi ha Familiesamlinger følgende datoer kl 11:00:

  • Søndag 16.okt – Tema: «Bare tro!»
  • Søndag 13.nov – Vi får besøk utenfra så tema er foreløpig ikke kjent
  • Søndag 11.des – Tema: «Gjeterguttens fløyte»

Tinitus_1Det er med andre ord masse å glede seg til for små og store 🙂 Akkurat som ved tidligere Familiesamlinger så kommer barnekoret Tinnitus til å være med oss og sørge for å spre masse glede med toner, rytmer og sang. Og kjenner du noen barn som har lyst til å være med å synge i kor så er de mer enn hjertelig velkomne til det!! Du kan lese mer om barnekoret her.

Samlingspunkt for store og små

Familiemøte_1Det aller beste med Familiesøndagen er kanskje at vi kan være sammen både store og små og sammen glede oss over livet og alt det Gud har gitt oss! Så ta med deg både mor og far, søsken, besteforeldre og onkler og tanter og bli med på Familiesamling 🙂

Sees da vel!!! 🙂 🙂 🙂