Familiesamling 3.søndag i advent

Tenk at det allerede snart er tredje søndag i advent! De flest av oss syns nok at tiden går enormt fort, og ekstra fart på seg får den gjerne  i desember. Litt synd egentlig, for denne måneden er full av forventning om masse tid med familie og til å få gjort hyggelige gjøremål mens vi venter på at julen skal komme.

Stopp opp og ta med familien på en hyggelig julesamling

Du er herved invitert, men hele familien din, til familiesamling i julens tegn på Salem Åros 3.søndag i advent kl 11.00. I kjent stil vil barnekoret Tinnitus være med, og skal vi tro ryktene vil vi få høre noen flotte julesanger fra denne herlige gjengen. Den som ikke får frem smilet av denne «blomsterbuketten» av en barneflokk har rett og slett stenansikt 😉

Gjeterguttens fløyte

gjeterguttens-floyteAlle adventssamlingene på Salem har ett tema. Denne dagens tema er «Gjeterguttens fløyte». Mon tro hva dette har med julen å gjøre? Kommer du, er vi helt sikre på at du får svar 🙂 Ta med deg familien og kom! Disse samlingene er alltid lagt opp på barnas premisser, men vil trolig gi deg som voksen minst like mye.

Konsert 4.søndag i advent

Vi vil samtidig få minne om at vi neste søndag, altså 4.søndag i advent, inviterer til gratis konsert med gruppen FOUND. Konserten begynner kl 18.00 og gruppen garanterer julestemning med fremføring av både kjente og mindre kjente juletoner. Velkommen skal du og din familie være også denne siste søndagen før  julen ringes inn.