Studiesøndag

Har du lyst til å lære mer? Gå dypere inn i ulike deler og temaer i Guds ord for å se hva som virkelig skjuler seg i Hans ord? Da er studiesøndag noe for deg.

Studiesøndager er nytt av høsten 2016 og vil holdes en gang i måneden. Denne dagen er ikke tenkt holdt som en ordinær Gudstjeneste, men som en kveld med andre rammer der målet er at vi alle sammen skal få et dypere kjennskap til Guds ord.

Intet negativt å si om vanlig forkynnelse, det er både viktig og noe vi skal fortsette med, men ser vi til hva Jesus selv gjorde var han ekstremt opptatt av å lære opp sine disipler. Skal vi være en sterk menighet plantet i Gud ord er det en forutsetning å ikke forbli en «junior». Vi må læres, trenes og studere for å kunne stå sterkt, men kanskje aller viktigst, få mer ut av vårt eget kristenliv.

studiesondag_bernttorgussenVi vil derfor invitere til Studiesøndag på Salem Åros én søndag i måneden. Som utgangspunkt vil rammen være to skoletimer á 45minutter med et kvarters pause mellom med litt enkelt å bite i, men avvik kan forekomme ut fra tema og dernest behov.

Studiesøndag er både for deg som har lest Bibelen mye og vært en fast møtegjenger i mange år, og like fullt for deg som kanskje ikke finner deg helt til rette i vanlig Gudstjenester og ei heller er den som tar frem Bibelen så ofte.

Velkommen skal du være 🙂

 

 

[siteorigin_widget class=»WP_Nav_Menu_Widget»][/siteorigin_widget]